Cine suntem?

Câteva cuvinte despre noi...

Sub deviza “Concept de inalta performanta” , cu incepere din anul 2012, am incercat sa oferim consumatorilor industriali din Romania o alternativa “Premium” atunci cand discutam despre sisteme peliculogene de protectie a otelului , betonului sau lemnului.

Cu o frecventa din ce in ce mai ridicata auzeam din partea clientilor nostri sintagma devenita aproape proverb: “Suntem prea saraci pentru a cumpara ieftin”. Din acest punct de vedere s-a potrivit “ca o manusa” colaborarea cu producatorul multinational originar din Norvegia – Jotun, al carui distribuitor autorizat suntem.

Echipa noastra de aplicare a sistemelor de protectie a pardoselilor din beton detine o experienta de peste 6 ani in acest domeniu.

Principalul nostru avantaj competitiv il consideram a fi flexibilitatea; prin aceasta intelegem disponibilitatea de a lucra non – stop , ziua si noaptea pentru a ne ajuta beneficiarii in ce priveste termenii de executie si a conferi posibilitatea reluarii fluxului tehnologic in cel mai scurt timp posibil.

Incercati-ne ! …

Str. Mihail Sadoveanu, nr. 9A

Suceava, jud. Suceava, România

+4 0724 248 113

ionut.grosu@vopseaperformanta.ro

www.epoxidica.ro

 

Aveti intrebari?

Aveti nevoie de ajutor?

Cu ce te putem ajuta?

Ciește despre produsele noastre…

CE SPUN CLIENTII...

Sistemul epoxidic High Performance Concept rezista excelent dupa 5 ani de la aplicare. Foarte bun raport calitate / pret.

Recomandam firma oricarui ulterior beneficiar.

Dan Badaluta

Director General, CASA Design SRL

AMBRO SA, prin Directorul General isi exprima aprecierea fata de colaborarea cu HIGH PERFORMANCE CONCEPT SRL.

Colaborarea de aproximativ 6 ani cu HIGH PERFORMANCE CONCEPT SRLa fost sustinuta de serviciile calitative a executiei protectiilor epoxidice aplicate asupra pardoselilor din beton. Echipa a dovedit seriozitate si promptitudine in fiecare solicitare de lucrare, inclusiv in situatii izolate si deosebite, respectand timpul de executie preconizat.

Prima lucrare executata din anul 2013 in AMBRO SA reprezinta o zona de trafic intens ce in momentul de fata se prezinta in conditii bune si nu a necesitat interventii.

Recomand compania ca fiind un bun partener deoarece ofera un raport calitate-pret competitiv pe piata, profesionalism si seriozitate in abordarea lucrarilor.

Paul-Henri KOHLER

Director general, AMBRO SA

Pardoseala aplicata de SC High Performance Concept SRL arata impecabil dupa 5 ani de utilizare in conditii de trafic industrial greu. Nicaieri nu apare nici o exfoliere.

Recomand acest sistem si aceasta echipa.

Vlad Ionel

LOIAL IMPEX SRL